Επισκευή βλάβης τηλεφώνου

Επισκευή βλάβης τηλεφώνου

Πολλές φορές ακόμα και ένα απλό πρόβλημα μπορεί να γίνει για κάποιους πολύ μεγάλο καθώς το Ιντερνέτ και το τηλέφωνο είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

Στην περίπτωση που παρατηρείτε θόρυβο στην τηλεφωνική γραμμή ή διακοπές κατά την λειτουργία τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα με την καλωδίωση σας. Αν δεν έχετε ίντερνετ ή έχετε μικρή ταχύτητα στο upload & download της γραμμής σας τότε χρειάζεστε έναν έμπειρο επαγγελματία για την επίλυση της βλάβης.

Μήπως η σύνδεσή σου στο Internet παρουσιάζει συνεχείς αποσυνδέσεις. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να τσεκάρεις πριν πάρεις τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη.

 

1. Aρχικά κάνε επανεκκίνηση του router

2. Βεβαιώσου πως το router είναι σωστά συνδεδεμένο

3. Βεβαιώσου πως οι φωτεινές ενδείξεις στο router είναι ενεργοποιημένες (Η ένδειξη Power & Broadband πρέπει να είναι σταθερά αναμμένες ενώ η ένδειξη Internet να αναβοσβήνει)

4. Δοκίμασε ενσύρματη σύνδεση με το laptop ή τον σταθερό υπολογιστή

Άμεση εξυπηρέτηση

Καλέστε μας στο 6977964742 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Δείτε τις περιοχές που Καλύπτουμε!

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται ηλεκτρολόγος για την επίλυση τους.

Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος







    Καλέστε μας όλο το 24ωρο