Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Πιστοποιητικά ΔΕΗ στην Αθήνα / Αττική

Ο λόγος έκδοσης πιστοποιητικών ΔΕΗ είναι να διασφαλιστεί ότι η εγκατάσταση λειτουργεί φυσιολογικά. Και ασφαλώς έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ασφάλεια και ακεραιότητα των κατοίκων ή των εργαζομένων στο χώρο.

Ο έλεγχος και επανέλεγχος των εγκαταστάσεων θα πρέπει να διενεργείται μόνο από ηλεκτρολόγους εγκαταστάσεων που διαθέτουν την ανάλογη αδειοδότηση. Αυτοί μόνο μπορούν να εκδώσουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και την οποία πρέπει να καταθέσουν στο ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

Πότε χρειάζεται να βγάλω ένα πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πιστοποιητικό ΔΕΗ για κατοικίες και διαμερίσματα ισχύει για 14 έτη.

Αφού λήξει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αδειούχο ηλεκτρολόγο για ανανέωση και έκδοση νέου.

Μια άλλη περίπτωση που το πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι απαραίτητο είναι κατά την επανασύνδεση γραμμής ή κατά την αίτηση αλλαγής ονόματος στο λογαριασμό.

Προϋπόθεση εδώ βέβαια είναι το προηγούμενο πιστοποιητικό να έχει λήξει.

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να αποκτήσετε οικοδομική άδεια και να τροφοδοτήσετε το εργοτάξιο σας με ρεύμα (εργοταξιακή παροχή) θα χρειαστείτε πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Επίσης, μετά το πέρας κάθε νέας κατασκευής και πριν να θέσετε σε λειτουργία μια νέα ηλεκτρική εγκατάσταση ή να επεκτείνετε/τροποιήσετε μια υπάρχουσα, ένας αδειούχος ηλεκτρολόγος θα πρέπει να διαπιστώσει αν πληρείται το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384 και αν η εγκατάσταση συνάδει με την ισχύουσα νομοθεσία.

Γιατί πρέπει να απευθυνθώ σε ηλεκτρολόγο για το πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Στην ομάδα μας θα βρείτε τους καλύτερους ηλεκτρολόγους της αγοράς. Με εξειδίκευση, εμπειρία πολλών ετών και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό, μπορούν να σας βοηθήσουν άμεσα και γρήγορα στην έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ για το σπίτι σας ή για την επιχείρησή σας. Με ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια οικονομική προσφορά.

Ποιος είναι ο στόχος μας στην Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ στην Αθήνα;

Στόχος μας στην Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ είναι να σας εξυπηρετούμε και σε Κυριακές και αργίες 24h τη μέρα όλο το έτος. Ελέγχουμε πάντα, έτσι ώστε αν το ακίνητό σας να είναι ασφαλές και να πληροί τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές.

Ένας ακόμη λόγος που πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς και σε κάποιο μέλος της ομάδας μας είναι το ότι μπορούν εύκολα να αντιληφθούν οποιεσδήποτε αστοχίες και σφάλματα υπάρχουν στην εγκατάσταση σας. Ακολούθως προβαίνουν στην επιτόπου διόρθωσή τους και μόνο αφού η εγκατάστασή σας πληροί τις προδιαγραφές θα εκδώσουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή ώστε να ορίσουμε μια συνάντηση και επιθεώρηση του χώρου σας και της εγκατάστασης, για την οποία ενδιαφέρεστε.

Για τα πιστοποιητικά ΔΕΗ έχουμε όλες τις λύσεις

Επειδή γνωρίζουμε πως η όλη διαδικασία μπορεί να είναι κουραστική, επίπονη και να απαιτεί τη συγκέντρωση πολλών δικαιολογητικών και εγγράφων, καλό θα ήταν να ζητήσετε τη βοήθεια των ειδικών της ομάδας μας. Άμεσα θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας, θα σας παρέχουν όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε και θα ξεκαθαρίσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ. Έτσι θα το έχετε άμεσα στα χέρια σας.

Αξίζει να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο, διότι θα πάρετε πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Άμεση εξυπηρέτηση

Καλέστε μας στο 6977964742 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Δείτε τις περιοχές που Καλύπτουμε!

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται ηλεκτρολόγος για την επίλυση τους.

Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος    Καλέστε μας όλο το 24ωρο